Over Auto De Wolf

Auto De Wolf

Wij zijn een bedrijf met absolute klasse en enig in de streek en zitten reeds jaren in de autohandel, wij streven voor kwaliteit en service. Bij ons komt de klant op de eerste plaats en wij werken naar het verlangen van de klant toe.
Met onze jarenlange ervaring als opkoper weten wij zeker welke wagen het best past bij u als klant. De aankoop van wagens gebeurd in volledig discretie en de betaling gebeurd cash bij ophaling van de wagen. Onze regio van aankoop spreid zich al enkele jaren doorheen heel België. Neem contact op met ons voor al uw vragen, wij zijn altijd bereikbaar tot 20h00 s’avonds.

 

 

 

   Correcte prijzen       Garantie       24/7 Bereikbaar      Alle merken  

Ons Team

Zaakvoerder

Damon De Wolf

Wij Zoeken

Zaakvoerder Damon De Wolf

Leuvensesteenweg 62 3070 Kortenberg
Brusselsesteenweg 399 3020 Veltem-Beisem
0476 / 64 38 99
info@autodewolf.be

Garages

Zoek je als garage een vaste waarde voor de opkoop van jullie overnames dan ben je bij Auto De Wolf aan het juiste adres. We zijn steeds te bereiken via de telefoon en WhatsApp. We geven direct een correcte prijs en houden ons daar ook aan. Wij hebben een uitgebreide interesse in wagens. Wanneer de occasiewagens binnenkomen dan komen wij deze ophalen binnen de 24h. Bel ons op voor een ontmoeting en je zal zien dat wij een correcte firma zijn met verstand van zaken doen.